Alpha cursus

Alpha cursus

header achter

Is er meer

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Of wil je meer te weten komen over het katholieke geloof?

Theo

“Samen openlijk over geloofspunten praten betekende veel voor mij. Vastigheden en twijfels werden uitgesproken. In onze groep werd niemand ‘weggezet’ of in een hokje geplaatst. Voor mij voelden de avonden als het Bijbelse: ‘Waar twee of drie in mijn naam bijeen zijn, ben Ik in hun midden.’”

Wat is de Alpha cursus?

Alpha bestaat uit 10 interactieve bijeenkomsten waarbij je op een ontspannen manier meer ontdekt over de basis van het katholieke geloof. Het is gratis, leerzaam en ook gewoon leuk!

Doe mee

Elke avond begint met een gezellige maaltijd, waarna een spreker op een begrijpelijke manier uitleg geeft bij de hoofdvraag van die avond. Ze gaan in op vragen als: Wie is Jezus? Waarom stierf Hij aan het kruis? Waarom en hoe kun je bidden? En hoe zit het met de Kerk? In gespreksgroepen praat je hierover verder onder begeleiding en in ontspannen sfeer.

Leerling zijn

In gespreksgroepen praat je hierover verder onder begeleiding en in ontspannen sfeer. We zijn geroepen om leerling te zijn van Jezus en leerlingen.

Aanmelden

Voor aanmelding en vragen mail naar [email protected]
Bekijk hieronder wanneer er een nieuwe cursus van start gaat.

Nieuwe cursus

De nieuwe cursus start op woensdag 19 januari 2022.

De volgende data zijn : woe. 2 feb.- woe. 16 feb. -woe. 2 mrt. – vrij. 18 mrt. – zat. 2 apr. (hele dag) – woe. 6 apr. – woe. 11 mei – woe. 1 juni – woe. 15 juni –woe 29 juni – woe. 6 juli

De avonden starten om 18.30 uur en duren tot 21.30 uur.

Adres is : De Doortocht, Doortocht 11, 2411 DS Bodegraven

Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage voor cursusmateriaal en de heerlijke maaltijden is welkom.

Sint Jan de Doper parochie