Jongerenkoor Sint Willibrordus

Jongerenkoor Sint Willibrordus


Jongerenkoor St. Willibrordus is opgericht op 5 november 1968 en is speciaal voor jongeren tussen 12 en 35 jaar. Iedere donderdagavond oefenen wij van 19.30 tot 21.00 uur in de St. Willibrorduskerk aan de Overtocht in Bodegraven. Om 20.15 uur houden we pauze en drinken een lekker bakje koffie, thee of fris. En natuurlijk wordt er heel wat bijgekletst!
Iedere maand verzorgen wij de zang en liturgie van een viering in de parochie. Jaarlijks verzorgen we ook een muzikale ondersteuning tijdens de alom bekende “Levende Kerststal”. Erg indrukwekkend is ieder jaar weer het zingen van “Stille Nacht” bij de kribbe.
Naast de repetities en vieringen doen wij regelmatig leuke activiteiten. Zo hebben we de jaarlijkse afsluiting van het seizoen: de slotactiviteit met na de slotviering een heerlijke barbecue. Maar ook een spelletjesavond, poolen, bowlen of een weekendje weg staat nog wel eens op de agenda. En het jaarlijkse Nationale Jongerenkorenfestival in Rijsbergen mogen we zeker niet vergeten. Hier kijken we het hele jaar naar uit!
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe koorleden! Dus zing je graag, kom gewoon een keer langs tijdens de repetitie op donderdagavond!


Sint Jan de Doper parochie