Anker inspiratie- en ontmoetingsavond


Anker inspiratie- en ontmoetingsavond
Datum01-07-2023
Locatiede Doortocht, Bodegraven
Aanvang18.30 uur
Aanmelden Aanmelden

Beste vrijwilligers en betrokken deelnemers van de Ankerzondag,

We nodigen jullie van harte uit voor de Ankerzondag inspiratie- en ontmoetingsavond op zaterdag 1 juli in “de Doortocht” in Bodegraven. Deze avond staat in het teken van ontmoeting, het delen van inspiratie, ideeën en het bespreken van de inzet en verantwoordelijkheden aankomend jaar. (De uitnodiging staat onderaan deze pagina.)

We willen graag de gelegenheid benutten om ook aan onze betrokken deelnemers te laten weten dat hun bijdrage zeer waardevol is. Als je nog geen taak hebt, willen we je aanmoedigen om dit te overwegen. (Heb je al een taak en gaat daar iets in veranderen komend seizoen, laat dit ons ook weten zodat we dit mee kunnen nemen in de voorbereiding). We zijn altijd op zoek naar extra handen op verschillende fronten. Elke inzet hoe klein ook is waardevol!

Het is belangrijk om te benadrukken dat we tijdens deze inspiratieavond niemand willen verplichten tot iets. Het doel is juist om samen te komen, ideeën te delen en elkaar te inspireren. We waarderen alle input en bijdragen die met ons worden gedeeld!

Dus kom naar de inspiratieavond. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn voor ons van onschatbare waarde. Laten we samen blijven bouwen aan een betekenisvolle en inspirerende Ankerzondag voor iedereen.

Groeten,
Carisia
Jan
Laura
Linda

Sint Jan de Doper parochie