Ankerzondag


Ankerzondag
Datum01-05-2022
LocatieH. Josephkerk, Gouda
Aanvang09.15 uur
Aanmelden Vrije inloop
Aanmelden

Voor iedereen die verlangt om in geloof met elkaar samen te zijn en God en elkaar te ontmoeten is er elke maand in onze parochie de Ankerzondag. Op zondag 1 mei vindt de volgende Ankerzondag plaats in de H.-Josephkerk, Aalberseplein 2 te Gouda. Ieder met zijn/haar leeftijdgenoten het geloof ontdekken, elkaar ontmoeten en samen de eucharistie vieren. Kijk voor meer informatie over de Ankerzondag ook op www.sintjandd.nl/ankerzondag

9.15 uur: ontvangst, de koffie en thee staat klaar
9.30 uur: catechese voor alle leeftijden
11.00 uur: Eucharistieviering. Er is crèche voor de allerkleinsten.
Bijzonderheden: Gedurende de gehele ochtend is er crèche voor de allerkleinsten.

Let op: Door de aangescherpte maatregelen  verzoeken wij u dringend om vooraf aan te melden voor de eucharistieviering. Kom je ‘s morgens naar de catechese? Dan kun je je aanmelden via anker@sintjandd.nl of klikken op de aanmeldknop bovenaan deze pagina. Wij zorgen dan ook voor de zitplaats(en) tijdens de eucharistieviering in de kerk. Komt u alleen naar de eucharistieviering, dan verzoeken wij u te mailen naar het secretariaat van Gouda via gouda@sintjandd.nl of te bellen naar 0182-523801.

De volgende Ankerzondagen zijn op: 5 juni (Pinksteren) en 3 juli 2022. Heeft u vragen en/ of wilt u op de hoogte blijven van gerelateerde activiteiten die worden georganiseerd binnen onze Sint Jan de Doper parochie? Stuur een email naar: anker@sintjandd.nl.

Sint Jan de Doper parochie