Conferentie Missionaire Parochie


Conferentie Missionaire Parochie
Datum25-03-2023
LocatieVeenendaal
Aanvang09.30 uur
Aanmelden Aanmelden

Hoe mooi is het als in de kerk jong en oud samenkomen, elkaar waarderen, ondersteunen en samen groeien in geloof? Een plek waar we elkaar en God mogen ontmoeten!

We zijn als parochie al enige tijd onderweg met verschillende vernieuwde initiatieven zoals de Alpha-cursus en de Ankerzondagen. Maar ook parochianen op een nieuwe manier “Welkom” heten. Zodat iedereen zich gezien weet en zich onderdeel voelt of gaat voelen van een levende geloofsgemeenschap. De geloofsgemeenschap in Gouda is al aan de slag met de principes van een “missionaire parochie”. Om geïnspireerd te raken en een breder beeld te krijgen van het gedachtegoed is er nu de kans om deel te nemen aan de mini-conferentie Missionaire Parochie op zaterdag 25 maart in Veenendaal, met als thema “Hier ben ik”. Deze dag helpt om een goed beeld te krijgen en veranderingen en aanpak in de parochie te kunnen plaatsen en een kans te willen geven. Zo bouwen we aan een kerk waarin ieder de door God gegeven talenten mag inzetten om God en zijn naaste te dienen. Hopelijk zeg jij na het beleven van deze dag ook; “hier ben ik”.

Gaat u ook met ons mee? We hopen van harte met vele parochianen uit alle geloofsgemeenschappen deze hoopvolle conferentie te beleven. Eén dag investeren in de toekomst van onze parochie. Meer informatie vindt u op de website: www.missionaireparochie.nl. Vragen of opgeven? Stuur een e-mail naar Linda de Graaf: missie.parochie@sintjandd.nl.

  • Kosten bedragen €25,00 inclusief lunch (bij opgave voor 1 februari). Let op: de kosten mogen geen belemmering zijn voor deelname!
  • Gezamenlijk vervoer is afhankelijk van aantal deelnemers uit de parochie.

Sint Jan de Doper parochie