Oogstdankviering


Oogstdankviering
Datum16-09-2023
LocatieH.-Willibrorduskerk, Bodegraven
Aanvang19.00 uur
Aanmelden Vrije inloop

Aankomende zaterdag, 16 september, vieren we om 19.00 uur de Oogstdankviering in de H.-Willibrorduskerk te Bodegraven. We willen iedereen, en in het bijzonder ook gezinnen met kinderen, van harte uitnodigen om deel te nemen! Pastor Kuipers zal voorgaan tijdens deze bijzondere viering, en voor de kinderen hebben we een speciale kinderpreek voorbereid!

Inzameling houdbare producten

Samen willen we stilstaan bij de prachtige gaven die de schepping ons schenkt. Laten we dankbaar zijn voor alles wat we ontvangen. Daarom willen iedereen vragen om, als gebaar van naastenliefde, houdbare producten mee te brengen, zoals koffie, thee, blikken soep, pasta of rijst. Deze producten zullen we schenken aan de Zusters van Naastenliefde in Rotterdam, die dagelijks warme maaltijden bereiden voor daklozen. Daarnaast zal er na de mis een deurcollecte gehouden worden om deze zusters te ondersteunen in hun nobele missie. Laten we samen een verschil maken!

Laten we samenkomen en onze dankbaarheid tonen, terwijl we iets goeds doen voor anderen in nood. Tot zaterdag in de H.-Willibrorduskerk!

Sint Jan de Doper parochie