Open Kerk


Open Kerk
Datum08-04-2023
LocatieAgnietenkapel, Gouda
Aanvang11.00 uur
Aanmelden Vrije inloop

Op zaterdag 8 april houden we weer een Open Kerk in het Centrum van Gouda. Al jaren nodigen we op de dag voor Pasen winkelend publiek in het centrum van Gouda uit om een kaarsje te komen aansteken in de Agnietenkapel (achter De Waag). Na een paar jaar van stille afwezigheid pakken we dit nu weer als parochie op. Als kerk willen we present zijn in de drukte van het winkelend publiek; verrast worden dat ook daar bijzondere gesprekken mogelijk zijn, maar ook verrast zijn door een moment van stilte in de dagelijkse drukte. We hopen en bidden dat mensen onverwachts worden aangeraakt door onze grote God.

Komt u ook even langs?

Gedurende de hele dag bent u welkom om even binnen te lopen. Daarnaast wordt om 12.45 uur het Angelus (Gebed: Engel des Heren) gebeden.

Help jij mee?

Wil jij deze dag, al is het maar kort, Zijn instrument zijn? We houden de Open kerk van 11.00 tot 15.00 uur op zaterdag 8 april en alle handen zijn welkom om te helpen bij het opbouwen, facilitaire hand-en-spandiensten, biddend op de achtergrond of om mensen vrijblijvend een kaarsje aan te reiken. Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar Linda de Graaf: missie.parochie@sintjandd.nl.

Sint Jan de Doper parochie