Spiegelzondag


Spiegelzondag
Datum12-11-2023
LocatieSt.-Victorkerk, Waddinxveen
Aanvang11.00 uur
Aanmelden Vrije inloop

In de St.-Victorkerk in Waddinxveen is op zondag 12 november om 11.00 uur een eucharistieviering met speciale aandacht voor kinderen. Er is o.a. een kinderpreek over Sint Maarten, Ook is er crèche voor de allerkleinsten.

Deel jij als Sint Maarten?

Sint Maarten deelde zijn mantel met een arme man die eenzaam en koud buiten op straat lag. Wij willen deze goede daad van delen en zorgen voor anderen voortzetten! Komen jullie naar één van deze activiteiten, neem dan een stuk speelgoed mee. Iets dat ongebruikt in de kast ligt of wat jullie kind graag wil weggeven. Dit speelgoed schenken we aan kinderen van gezinnen die het financieel moeilijk hebben via de speelgoedbank/voedselbank.

Laten we samen delen, geven en de liefde verspreiden zoals Sint Maarten dat deed. Bekijk ook de bijhorende flyer in de opmerkingen. We hopen jullie op 11 en/of 12 november te zien!

Over de Spiegelzondag

Een bijzondere eucharistieviering om samen te komen rondom Gods woord, Jezus te ontvangen in de Heilige Communie, en onze relatie met God te verdiepen. Met aansprekende muzikale ondersteuning en speciale aandacht voor kinderen. Na afloop ontmoeten we elkaar onder het genot van koffie, thee en meer. Kom je ook?

Meer informatie en een overzicht van alle datums vind je op hier op onze website. Iedereen is van harte welkom!

Sint Jan de Doper parochie