Spiegelzondag


Spiegelzondag
Datum07-07-2024
LocatieSt.-Victorkerk, Waddinxveen
Aanvang11.00 uur
Aanmelden Vrije inloop

Op zondag 7 juli vindt in de Waddinxveense geloofsgemeenschap weer een Spiegelzondag plaats. Tijdens deze feestelijke viering, komen we samen rondom Gods woord, en mogen we Jezus ontvangen in de Heilige Communie. Maar dat is nog lang niet alles wat deze viering te bieden heeft!

Wat kun je verwachten tijdens de Spiegelzondag?

📖 Samenkomen rondom Gods woord: We delen samen in de rijke traditie van het geloof en versterken onze band met God.
🙏 Jezus ontvangen in de Heilige Communie: Een bijzonder moment van verbondenheid met God, waarin jouw relatie met Hem verdiept wordt.
🎶 Aansprekende muzikale ondersteuning: De muziek helpt ons om onze gedachten op God te richten en de viering nog specialer te maken.
👶 Aandacht voor kinderen: We begrijpen hoe belangrijk het is om ook de jongsten in onze gemeenschap te betrekken. Daarom hebben we speciale aandacht voor kinderen tijdens de viering en bieden we een crèche aan.
☕ Na afloop ontmoeten we elkaar: Na de viering nodigen we je uit om samen met ons te genieten van koffie, thee, limonade en wat lekkers. Een kans om elkaar beter te leren kennen en te genieten van elkaars gezelschap.

Kom je ook?

We hopen je te zien op zondag 7 juli om 11.00 uur in de St.-Victorkerk, Zuidkade 176 in Waddinxveen bij onze Spiegelzondag. Iedereen is welkom om samen Gods liefde te vieren. 

Sint Jan de Doper parochie