Parochie bedevaart Lourdes in juni 2018

Aangemaakt op: vr 22 september • Laatste update op: vr 22 september • Bekeken: 775 keer.

Met betrekking tot de datum van de parochiebedevaart naar Lourdes heeft zich een belangrijke ontwikkeling voorgedaan. Pastoor van Klaveren hoopte zijn wijdingsdatum – 5 juni – samen met ons in Lourdes te kunnen vieren. In eerste instantie leek deze wens niet realiseerbaar, maar inmiddels is gebleken dat er dankzij de inspanningen van de VNB toch een reismogelijkheid is. De definitieve datum van onze parochiebedevaart is dan ook van zaterdag 2 juni 2018 tot en met donderdag 7 juni 2018.

De mensen die al ingeschreven zijn voor de vliegreis worden zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld van deze datumwijziging. Degene die een afspraak hebben om in te schrijven kunnen bij vragen contact opnemen met Ilonka Verweij

Inmiddels hebben zo’n 60 parochianen reeds hun interesse kenbaar gemaakt voor deze bijzondere bedevaart. Gaat u ook mee? 
Het zou toch prachtig zijn om met een grote parochiedelegatie het 25-jarig priesterfeest van onze pastoor aan de grot in Lourdes te kunnen meevieren?! 

Voor deze parochiebedevaart zoeken wij ook een aantal parochianen die zich tijdens de reis als vrijwilliger willen inzetten. Bijvoorbeeld als arts, verpleegkundige of verzorgende, organist, zanger of rolstoelduwer. Mocht u interesse hebben, meldt dit dan bij uw inschrijving. 

Voor meer informatie en voor het aanmelden kunt u contact opnemen met Ilonka Verweij, tel. 0172-211869 of  via e-mail ilonkaverweij@planet.nl

Namens de werkgroep 
kapelaan Van Paassen, Bernadet Albers, Frank Marcus, Ilonka Verweij

 

Lourdes, wie kent het niet. Zowel voor zieken als gezonden is het een plaats voor je verwachtingen en zorgen, hoop en berusting, troost en kracht, maar ook voor dankbaarheid. Lourdes is één van de plekken geworden, waar ‘de hemel de aarde raakt’. 

 

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.