Bijbelgroep

Aangemaakt op: di 26 september • Laatste update op: di 26 september • Bekeken: 217 keer.

Op woensdag 11 oktober is in de pastorie naast de Josephkerk in Gouda weer de Bijbelgroep gestart. Onderwerp is: Paulus, zijn reizen en zijn brieven. Zoals Paulus maken ook wij soms een andere keuze in het leven. Ook ons geloofsleven verandert door wat wij meemaken. Wat hebben zijn brieven vandaag aan ons te zeggen? Kan hij ook ons vandaag nog enthousiast maken voor de blijde boodschap van het evangelie?

We lezen uit het boek Handelingen, vanaf de bekering van Paulus tot aan zijn komst in Rome. We volgen Paulus op zijn reizen. Overal waar hij komt, vertelt hij waarom de boodschap van Jezus hem zo aangesproken heeft. Zijn enthousiasme is aanstekelijk. 

Ieder die interesse heeft om met elkaar in de bijbel te lezen en daarover met elkaar te praten, is van harte welkom!

We starten op woensdag 11 oktober op de pastorie naast de Josephkerk, Aalberseplein 2 te Gouda.
De bijeenkomst duurt van 10.00 uur tot 11.45
  uur. Vervolgens komen we op 25 oktober, 8 en 22 november en 6 en 13 december bij elkaar. U kunt ook op één van deze data nog in de Bijbelgroep instappen. 

Het enige wat u nodig hebt is een bijbel en als u er nog geen hebt, kunt u die het beste aanschaffen. Vraag in de boekhandel dan naar de Nieuwe Bijbel Vertaling van de NBG en de Katholieke Bijbelstichting. Via een bekende website op het internet kunt u deze bijbel ook tweedehands krijgen voor 20 of 30 euro.

 

Pastor Paul Schuurmans, diaken

  25 okt - 13 dec   Antoniuszaal, Gouda

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.