Lourdes: inschrijven tot 1 april

Aangemaakt op: di 16 januari • Laatste update op: di 16 januari • Bekeken: 252 keer.

Er is de afgelopen periode heel wat gebeurd met betrekking tot de parochiƫle bedevaart naar Lourdes. Zo is inmiddels het vliegtuig dat vanaf Zestienhoven gaat vliegen praktisch volgeboekt, voorwaar een mooie prestatie! De werkgroep is verheugd dat er zoveel interesse voor deze reis bestaat. Mocht u toch nog meewillen, dan kan dat. Klik op dit bericht en lees verder en bekijk het filmpje.......

De VNB heeft nog een aantal reservestoelen in de aanbieding. Deza vlucht gaat van Schiphol naar Toulouse, met een aanvullende busreis van dik twee uur naar Lourdes.

Een aantal parochianen wil wel mee, maar niet per vliegtuig. In overleg met de VNB wordt bezien of we een bus vol kunnen krijgen. Daartoe zijn er 40 inschrijvingen nodig voor een grote bus, of 20 voor een kleine. Die reis zal dan t.o.v. de vliegreis wel langer gaan duren, namelijk 8 dagen. De kosten bedragen eveneens om en nabij de €900,=. Voor minder draagkrachtigen is er een mogelijkheid tot financiële ondersteuning.

Mocht u na het lezen van dit artikel dus nog interesse hebben om mee te gaan, neem dan contact op met Ilonka Verweij: tel 0172-211869 of ilonkaverweij@planet.nl .

Inschrijven kan nog tot 1 april.

Bekijk hier een fimpje met een uitnodiging aan u van pastoor Van Klaveren  https://www.facebook.com/SintJanDeDoperparochie/videos/1643948302338328/

 

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.