Bedevaart Haagse Bedevaart naar Kranenburg en Kevelaer

Aangemaakt op: ma 12 februari • Laatste update op: ma 12 februari • Bekeken: 499 keer.

In 2018 wil de Haagse Bedevaarten met een groep pelgrims aanwezig zijn bij de pontificale en feestelijke opening van het bedevaartjaar.

Via diverse opstapplaatsen, Leiden, Leidschendam en  Den Haag CS rijden we op maandag 30 april naar onze 1e stop en vieren de H.mis in de Kathedraal van Rotterdam. Ook daar kunnen deelnemers zich aansluiten. Rond 12 uur komen we aan in de bedevaartkerk van Kranenburg

Na de lunch in het landelijk gelegen Linden hof bereiken we in de middag het , voor velen, bekende en vertrouwde Mariabedevaartoord Kevelaer.

Op dinsdag 1 mei  begeeft een kleurrijke processie zich naar de hoofdingang van de Basiliek. Daar wordt traditioneel met 3 tikken op de deur de opening van het bedevaartseizoen hoorbaar en zichtbaar.

Na een indrukwekkende pontificale Hoogmis begeeft de processie zich naar de Genadekapel ter begroeting van de H. Maria van Kevelaer. De Broedermeesters dragen de relikwieën van de HH. Willibrodus en Rutger mee. Deze worden vervolgens geplaatst in het altaar van de Pax Christikapel. Na de predicatie en de Apostolische Zegen trekt men in processie met fanfare naar het Priesterhuis.

We gebruiken nog een warme maaltijd in Kevelaer en gaan dan weer op huis aan.

Deelnamekosten per persoon

 De kosten voor deze mooie bedevaart zijn:

- 2-persoonskamer met douche/wc      € 144,-

- 1-persoonskamer met douche/wc      € 157,-

- eigen vervoer                                op aanvraag

De kosten zijn inclusief: vervoer, lunch, diner,  overnachting met ontbijt, warme middagmaaltijd, groepsreisverzekering en bedevaartkosten (porto, drukwerk, stipendia e.d.).

Heeft u interesse in deze reis? De folders liggen ruim op tijd klaar achterin de kerk.

Kunt u niet wachten, kijk dan vast op onze website www.bedevaart.nl of volg ons op facebook, Haagse Bedevaarten voor het laatste nieuws.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met Ineke Huitema-Versteeg 070-3876701 (na 18 uur)

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.