Tienerzomerkamp WKJ

Aangemaakt op: ma 16 april • Laatste update op: ma 16 april • Bekeken: 212 keer.

Het zomerkamp van afgelopen zomer was weer super gezellig, vol met leuke uitjes, spelen en mooie ervaringen. Dit gaan we in 2018 proberen nog veel leuker te maken Dit gaan we proberen te doen met mogelijke uitjes als kanoën, bowlen en minigolven. Ook zullen we dit jaar weer genoeg sport en spel gaan doen op het veld en in het bos. Ook komt natuurlijk ons katholieke geloof genoeg aan bod in de kampweek. Dit door Themaverwerkingen en een heilige mis op zijn tijd.

Het thema voor zomerkamp 2018 zal zijn: 'Stand Up!' Het thema gaan we door de week heen uitwerken door middel van gesprekken en handelingen.

Om dit jaar weer een geslaagde week te laten worden hebben we natuurlijk super leuke tieners nodig, Dat ben jij. En niet alleen jij, ook jouw vrienden en vriendinnen, neefjes en nichtjes. Een vol kamp is namelijk nog leuker dan een kamp dat half vol is.

Nu dan maar even wat informatie. Het kamp zal dit jaar zijn van zaterdag 4 augustus tot en met zaterdag 11 augustus 2018 en de leeftijd is van 12 tot en met 16 jaar.

De locatie is het scouting gebouw te Veenendaal

De kosten van de kampweek zijn 139 euro

Voor meer informatie zie: http://wkj.nl/nieuws/tienerzomerkamp-2018/

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.