Bedevaart naar Heiloo

Aangemaakt op: ma 7 mei • Laatste update op: ma 7 mei • Bekeken: 459 keer.

Eendaagse Bedevaart naar Heiloo op woensdag 19 september 2018 Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo in Noord-Holland is de grootste Maria bedevaartplaats in Nederland. Vaak mogen wij ondervinden dat de Heer zijn genade en bescherming verleent door zijn gezegende Moeder, die in Heiloo wordt vereerd als O.L.V. ter Nood, de Moeder die alle noden en zorgen van de mensen kent. Zij hoort elke stem, ook de zwakste.

Op woensdag 19 september is het mogelijk om vanaf o.a. Den Haag, Rotterdam, Leidschendam-Voorburg en Leiden naar dit Heiligdom op bedevaart te gaan samen met de Haagse Bedevaarten. Op deze bedevaart zal een H.Mis met wijding van de bedevaartkaars plaatsvinden op het Heiligdom. Na de lunch in Heiloo is er een plechtig Lof in de St. Adelbertadbij in Egmond waarna ook de gekochte devotionalia gezegend kunnen worden. Na een diner in Haarlemmerliede is de verwachte thuiskomst rond 21.00 uur.

De kosten zijn rond € 66,- per persoon, incl. vervoer, koffie met gebak, lunch, diner, groepsverzekering en bedevaartkosten (porto, drukwerk, stipendia e.d.).

Kinderen tot 14 jaar kunnen gratis deelnemen aan de eendaagse bedevaart mits er een betalende volwassene hen begeleidt. 

U kunt zich ook aanmelden via onze website www.bedevaart.nl  of bellen met de heer Dj.Bracke 010-4149577.

 

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.