Jongerenkoor Sint Willibrordus 50 jaar

Aangemaakt op: do 19 juli • Laatste update op: do 19 juli • Bekeken: 141 keer.

Op 5 november 2018 bestaat het jongerenkoor Sint Willibrordus alweer 50 jaar. Dit is genoeg reden voor een feestje! Daarom organiseren wij een lustrum-/benefietconcert en lustrumdiner waarbij alle oud-leden uitgenodigd zijn om te zingen en om te dineren (aansluitend aan de repetitiemiddag van 3 november 2018).

Het concert vindt plaats op zondagmiddag 4 november om 14.30 uur. In de aanloop naar dit concert zullen er meerdere activiteiten worden georganiseerd. Met de activiteiten rondom het lustrum zullen we geld inzamelen voor de Stichting De Liedjesfabriek. Deze organisatie zet zich in om voor zieke kinderen een muzikale herinnering te maken, waarbij ze even niet met de ziekte bezig hoeven te zijn. De muzikale herinnering is een zelf geschreven en ingezongen lied, inclusief videoclip. Wil je meer hierover weten? Bekijk dan 'De Liedjesfabriek in 99 seconden' op internet.
De repetities zijn op donderdag 18 en 25 oktober en donderdag 1 november van 19.30 tot 21.30 uur en op zaterdagmiddag 3 november van 13.30 tot 17.00 uur in de Willibrorduskerk. Daar wordt ook het lustrum-/benefietconcert gegeven. Locatie van het lustrumdiner volgt. Kosten: lustrumdiner 10,- euro, lustrum-/benefietconcert toegangsprijs 10,- euro, ben jij of ken jij toevallig een oud lid, dirigent of combo-lid van het jongerenkoor? En wil je meer hierover weten of lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan vóór 1 september op via het mailadres:lustrumwillibrordus@hotmail.com  Graag hierbij aangeven aan welke activiteiten je wilt deelnemen. Wil je alvast een kaartje/kaartjes bestellen?
Mail je reservering naar:lustrumwillibrordus@hotmail.com               
We hebben geprobeerd met de e-mailgegevens die we in beheer hebben alle oud-leden te bereiken. Ken je nog oud-leden? Zegt het voort! De Lustrumcommissie

  Willibrorduskerk Bodegraven

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.