Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Nieuw: Alphacursus!

Aangemaakt op: ma 20 augustus • Bekeken: 449 keer.Alpha-cursus

Doe mee met de alphacursus, nieuw in deze parochie! Bij de Alphacursus ontdek je in tien bijeenkomsten wat het katholieke geloof inhoudt. Inspirerende sprekers vertellen je over belangrijke thema's van de Kerk, zoals wie Jezus is, hoe je de bijbel leest, hoe de Kerk denkt over leven na de dood, en hoe je kunt bidden. Iedere Alpha-avond begint met een lekkere en gezellige maaltijd. Daarna leidt een spreker het thema van die avond in waarover deelnemers in kleinere groepjes met elkaar verder praten.

Jezus? God? Maria? Begin & Einde? 

De Alpha-cursus is bedoeld voor mensen die meer willen weten over het geloof. Zowel geïnteresseerden die niet of nauwelijks in de kerk komen zijn welkom, evenals parochianen en vrijwilligers die meer willen leren.

Geef je op! Je ontdekt altijd iets nieuws, ontmoet nieuwe mensen en het is helemaal gratis.

Meer weten of opgeven? www.sintjandd.nl/h/alphacursus

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.