Oktober Rozenkransmaand

Aangemaakt op: wo 29 augustus • Laatste update op: wo 29 augustus • Bekeken: 184 keer.

In de maand oktober worden er op diverse plekken in onze geloofsgemeenschappen de rozenkrans gebeden en vieringen gehouden waarin Maria centraal staat. Lees verder...……….

Boskoop: De hele maand oktober wordt er tijdens de maandagavond viering de rozenkrans gebeden in de Joannes de Doperkerk.

Gouda: De hele maand oktober wordt er op woensdagavond om 19:00 uur en donderdagochtend om 08:40 uur de rozenkrans gebeden in de Onze Lieve Vrouwe Kerk, Krugerlaan Gouda.

Reeuwijk: woensdag 17 oktober 9:00 uur in de dagkapel en donderdag 18 oktober 9:30 uur in de Reehorst zal er een Mariaviering zijn.

Waddinxveen: De hele maand oktober wordt er op dinsdagavond om 18:45 uur de Rozenkrans gebeden in de Sint Victorkerk. (9 oktober is er geen rozenkrans bidden)

Op zondag 28 oktober om 16:30 uur is er een Marialof met voorganger pastoor van Klaveren in de Sint Victorkerk te Waddinxveen.

 

Hier kunt lezen hoe de rozenkrans te bidden zie https://www.katholiekleven.nl/wp-content/uploads/2018/10/Katholiekleven_Rozenkrans_A4_RGB_LowRes.pdf

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.