Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Victorzondag 2018: Roomsche Proeverij

Aangemaakt op: do 4 oktober • Bekeken: 152 keer.Victorzondag

Zondag 21 oktober a.s. is het Victorzondag. Om 11.00 uur is er in de Sint Victorkerk een feestelijke eucharistieviering met medewerking van het Victorkoor. Aansluitend is er in de Victorzaal een ‘Roomsche proeverij’ waarbij u voor het goede doel diverse lekkernijen kunt kopen.

Bij de proeverij kunt u vinden:

Verkoop van het bijzondere speciaalbier ‘Sancti Vergilius’. Speciaal gebrouwen door een jongerengroep in Noord-Holland voor de wereldjongerendagen in Panama. Prijs per fles €6,-. Verkoop door de jongeren die naar de WJD in Panama gaan komende januari.

Verkoop van gebak door de leden van jongerenkoor Sint Willibrordus. Zij zamelen geld in voor het goede doel ‘de liedjesfabriek’. Neemt u vooral dus een lekker gebakje van ze (à €2,-) voor bij de koffie! Meer info over de liedjesfabriek? liedjesfabriek.nl

Verkoop van onze bekende Victorwijn en jam door de Victor Activiteiten Commissie (VAC)

 

U wordt allen van harte uitgenodigd om ook dit jaar weer Victorzondag met ons te komen vieren!

 

WJD bier

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.