Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Zing mee tijdens Kerstmis met het Familiekoor!

Aangemaakt op: ma 5 november '18 • Bekeken: 226 keer.Kerst

Vind jij zingen ook zo leuk? Dan hebben we wat voor je! Het Familiekoor is een enthousiast projectkoortje dat op kerstavond 24 december in de Victorkerk te Waddinxveen de gezinsviering muzikaal zal ondersteunen. Kinderen die samen met hun (groot)ouders mooie en bekende kerstliedjes zullen zingen, gezellig toch?! Er zijn geen wekenlange repetities maar slechts twee repetities op woensdagavond 12 en 19 december van 18.30 tot 19.15 uur en vervolgens de uitvoering op 24 december om 19.00 uur in de Sint Victorkerk. De enthousiaste dirigente Wivineke Plugge zal het koor muzikaal begeleiden. Dit wil je toch niet missen? Opgeven kan via het secretariaat waddinxveen@sintjandd.nl

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.