Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Kerstproject Noorderkoor

Aangemaakt op: di 6 november '18 • Bekeken: 216 keer.Kerst

Bij de kerst hoort kerstmuziek. En bij een kerstviering hoort een koor. Natuurlijk verzorgt het Noorderkoor ook dit jaar weer de muzikale begeleiding van een van de kerstdiensten in onze parochie. Daarnaast zullen we aan een paar kerstconcerten, zoals Kaarsjesavond deelnemen. Wij zouden het leuk vinden als het koor in deze periode wat uitgebreider is dan anders en nodigen daarom zangers en zangeressen uit mee te doen.

Kijk voor meer informatie op de ‘laatste nieuws’ pagina van onze website www.noorderkoor.nl.

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u ook terecht bij                                               Fred (fred.depater@planet.nl, tel 0182-532517) of Marleen (marleen.wijers@planet.nl, 06-57710391).

Het Noorderkoor repeteert in de H. Josephkerk aan het Aalberseplein 2 in Gouda

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.