Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Zing mee tijdens Kerst met het Familiekoor

Aangemaakt op: do 15 november • Bekeken: 136 keer.Kerst

Vind jij zingen ook zo leuk? En heb jij ook zo genoten van het familiekoor vorig jaar met kerst. Dan is het nu je kans! Zing met ons mee op Kerstavond om 19.00 uur, tijdens de familieviering, het koor wordt begeleid met een enthousiast muzikaal combo. Het koor staat onder leiding van Arlet van den Hoogen.

Kinderen die samen met hun ouders, grootouders, vriendjes, vriendinnetjes de mooiste, bekendste kerstliedjes zullen zingen, gezellig toch?! Er zijn geen wekenlange repetities maar slechts twee repetities. Er wordt geoefend op 17 december en 21 december om 18.30 uur. Doe jij mee?! Ouders en kinderen kunnen zich opgeven via: werkgroepgezinsvieringboskoop@gmail.com   Aanmelden kan tot 15 december

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.