Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Time-out kapelaan Van Paassen

Aangemaakt op: zo 18 november '18 • Bekeken: 1797 keer.Pastoraal Team

Parochiebestuur en Pastoraal Team vragen uw aandacht voor de brief die wij 16 november van bisschop Van den Hende hebben ontvangen. De bisschop deelt ons hierin mee dat kapelaan Van Paassen vanaf 25 november tijdens een time-out de mogelijkheid krijgt te werken aan een aantal aspecten van zijn werk. Een en ander heeft gevolgen, met name voor het vieringenrooster. Leest u verder...

Door de volgende link aan te klikken kunt u de brief van bisschop Van de Hende lezen: brief bisschop vd Hende inzake timeout kapelaan v Paassen .

U zult allemaal begrijpen dat deze boodschap effect heeft op de inzet van het Pastorale team en met name rond de vieringen. Want ondanks de ruimhartige inzet van assistenten is het niet mogelijk het huidige rooster op een verantwoorde manier in stand te houden. Daarom is er in overleg met de lokale betrokkenen een noodrooster opgesteld. 

Voor de weekendvieringen gaat dit in vanaf het weekend van 1 en 2 december. Dit rooster ziet er als volgt uit:

Boskoop zaterdag 19.00 uur en 1 x per maand op zondag viering met gebedsleiding
Bodegraven zondag 9.00 uur 
Gouda OLV zaterdag 17.00 uur 
Gouda Josephkerk zondag 11.00 uur 
Moordrecht zaterdag 19.00 uur
Reeuwijk zondag 9.00 uur 
Waddinxveen zondag 11.00 uur 
Moerkapelle-Zevenhuizen 3 keer per jaar Eucharistieviering op zondag

In de week van 18 november zal er aan gewerkt worden het ingevulde rooster op de website te zetten.

Aanpassingen van het weekvieringenrooster zijn nog in ontwikkeling, deze zullen effect hebben op het rooster vanaf januari. 

Via de website en de lokale nieuwsbrieven houden wij u op de hoogte. 

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.