Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Kerstwandeling 'Op stap met de herders'

Aangemaakt op: do 22 november • Bekeken: 105 keer.Kerst

De wandeling is op zaterdag 15 december en start op het Raadhuisplein in Bodegraven. U kunt starten tussen 17.30 uur en 20.30 uur. De kerken in Bodegraven laten tijdens deze wandeling de geschiedenis rondom de geboorte van Jezus zien in toneel, dans, film en zang aan alle inwoners van onze gemeente en wie nog meer mee wil lopen.

De kerngroepleden en andere betrokkenen zijn hard aan het werk om alles voor te bereiden. Een extra aandachtspunt voor deze wandeling is het licht en het geluid. We zijn voornemens om alle scènes te verlichten en het geluid te versterken. De route van de wandeling zal wat korter zijn dan de vorige keer, zodat de wandelaars niet langer dan twee uur onderweg zijn. De uitbeelding namens de Willibrorduskerk zal plaatsvinden in de tuin van de kerk en in de Zustertuin. Hoe het eruit gaat, zien zal een verrassing voor u
zijn. U kunt verder op de hoogte blijven via dewww.onderwegnaarkerst.nl  Wij zien u graag op 15 december. 

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.