Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Levende Kerststal Bodegraven

Aangemaakt op: do 22 november • Bekeken: 269 keer.Algemeen Kerst

De voorbereidingen voor de Levende Kerststal zijn in volle gang. Op Eerste Kerstdag zal het kerstverhaal zich weer afspelen in de Willibrorduskerk aan de Overtocht.

Een evenement dat niet meer weg te denken is in de Bodegraafse gemeenschap. In de kerk wordt een echte stal gebouwd, waarin een ouderpaar met pasgeboren baby de figuren van Jozef, Maria en het Jezus kindje uitbeelden. Herders, engelen en de ezel zullen niet ontbreken. De koningen zijn ook al aanwezig, met de kameel zijn zij gekomen. Deze staat buiten, waar we ook enkele herdertjes vinden die op hun schapen passen. Muzikale invulling wordt verzorgd door een gelegenheidskoor met orkest onder leiding van Lucienne de Valk. En wellicht zullen ook de kinderen en jongeren uit de geloofsgemeenschap hun liederen laten klinken bij de stal. Komt u
ook even aan? U kunt vrij binnen lopen vanaf 15.30 uur tot 16.30 uur. U wordt welkom geheten door twee Romeinen die verantwoordelijk zijn voor de bezoekers- telling. Na het bezoeken van de stal is er gelegenheid om onder het genot van een bekertje warme chocomel nog even na te genieten, en de kerstsfeer op te nemen. 

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.