Levende Kerststal Bodegraven

Aangemaakt op: do 22 november • Laatste update op: do 22 november • Bekeken: 239 keer.

De voorbereidingen voor de Levende Kerststal zijn in volle gang. Op Eerste Kerstdag zal het kerstverhaal zich weer afspelen in de Willibrorduskerk aan de Overtocht.

Een evenement dat niet meer weg te denken is in de Bodegraafse gemeenschap. In de kerk wordt een echte stal gebouwd, waarin een ouderpaar met pasgeboren baby de figuren van Jozef, Maria en het Jezus kindje uitbeelden. Herders, engelen en de ezel zullen niet ontbreken. De koningen zijn ook al aanwezig, met de kameel zijn zij gekomen. Deze staat buiten, waar we ook enkele herdertjes vinden die op hun schapen passen. Muzikale invulling wordt verzorgd door een gelegenheidskoor met orkest onder leiding van Lucienne de Valk. En wellicht zullen ook de kinderen en jongeren uit de geloofsgemeenschap hun liederen laten klinken bij de stal. Komt u
ook even aan? U kunt vrij binnen lopen vanaf 15.30 uur tot 16.30 uur. U wordt welkom geheten door twee Romeinen die verantwoordelijk zijn voor de bezoekers- telling. Na het bezoeken van de stal is er gelegenheid om onder het genot van een bekertje warme chocomel nog even na te genieten, en de kerstsfeer op te nemen. 

  25 dec. 15:30 - 16:30   Willibrorduskerk, Bodegraven

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.