Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Kindje wiegen Boskoop

Aangemaakt op: do 22 november • Bekeken: 189 keer.Algemeen Kerst

Zijn jullie ook zo benieuwd naar het schattige baby'tje dat dit jaar de hoofdrol van kindje Jezus speelt? Kom dan tweede kerstdag om 14.30 uur naar de Joannes de Doperkerk en speel mee in het kerstverhaal.

Op een mooie en eenvoudige manier wordt het kerstverhaal voor de allerkleinsten verteld en gespeeld. De kinderen mogen meespelen als engeltje, schaapje of herder en zo komen ze allemaal bij het kindje Jezus in de kerststal. Het is een ontzettend leuk gezicht en het duurt niet zo lang; om ongeveer 15.15 uur is het weer afgelopen. Na afloop is er in de kerk voor eenieder die dat wil iets te drinken. Jullie zijn allemaal van harte welkom!

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.