Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Kerstsamenzang Vivace

Aangemaakt op: do 22 november • Bekeken: 94 keer.Kerst

Op zondag 16 december organiseert Gemengd koor Vivace uit Reeuwijk haar traditionele kerstsamenzang onder de titel Op weg naar Kerst in de Petrus en Pauluskerk in Reeuwijk-Dorp.

Het koor staat sinds mei van dit jaar onder leiding van Jos Mans, een jonge dirigent, die zijn enthousiasme op een inspirerende manier overbrengt. Natuurlijk worden onder zijn leiding samen met bezoekers, koor en solisten een aantal kerstliederen gezongen. Piano- en orgelbegeleiding wordt dit jaar wederom verzorgt door Edwin Vooijs. Verder verleent trompettist  Ronald Otto, eveneens een oude bekende van Vivace, zijn medewerking. Wie zo vlak voor kerst in de juiste stemming wil komen, doet er goed aan zondagmiddag 16 december a.s. naar de Petrus en Pauluskerk te komen en daar te genieten van zang, trompet-, orgel- en pianospel. De samenzang begint om 16.00 uur en de kerk is open vanaf 15.30 uur. Het geheel zal ca. vijf kwartier duren en de toegang is gratis. Graag tot ziens bij het kerstconcert. 

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.