Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

KISI kids kerstmusical

Aangemaakt op: di 27 november • Bekeken: 214 keer.Algemeen

Op zaterdag 22 december zullen de KISI Kids de kerstmusical ‘De hemel op stelten’ komen opvoeren in de Willibrordus Kerk in Bodegraven. Er zullen vanuit onze parochie meerdere kinderen van de KISI groep uit Bodegraven meedoen aan deze musical. KISI heeft al vaker activiteiten georganiseerd in onze parochie, zoals musicals en een workshop. Als u al eens iets van KISI gezien heeft weet u dat u dit niet mag missen! Lees verder…

Het thema van ‘De hemel op stelten’ is de wonderbaarlijke aankomst van Jezus op aarde, vanuit een hemels perspectief: Jezus is waarlijk Gods zoon en Hij werd mens om ons te verlossen. De inhoud samengevat: Er heerst grote opwinding in het hemelse engelenkoor, want de dirigent oefent met de engelen voor een heel bijzondere gebeurtenis: de engel Gabriël wil hun namelijk allemaal meenemen naar de aarde, om daar aan de herders de geboorte van Gods zoon Jezus te verkondigen.
U komt toch ook op 22 december genieten van deze bijzondere kerstmusical samen met uw (klein)kinderen? Een leuke belevenis om de kerstvakantie mee te beginnen en samen voor te bereiden op het Kerstfeest.

De musical begint om 19:00 uur. Aanvang vanaf 18:30uur, een kaartje kost 4 euro en is verkrijgbaar aan de deur.


Voor meer informatie over de KISI Kids kijk op www.kisi.nl  

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.