KISI kids kerstmusical

Aangemaakt op: di 27 november • Laatste update op: di 27 november • Bekeken: 151 keer.

Op zaterdag 22 december zullen de KISI Kids de kerstmusical ‘De hemel op stelten’ komen opvoeren in de Willibrordus Kerk in Bodegraven. Er zullen vanuit onze parochie meerdere kinderen van de KISI groep uit Bodegraven meedoen aan deze musical. KISI heeft al vaker activiteiten georganiseerd in onze parochie, zoals musicals en een workshop. Als u al eens iets van KISI gezien heeft weet u dat u dit niet mag missen! Lees verder…

Het thema van ‘De hemel op stelten’ is de wonderbaarlijke aankomst van Jezus op aarde, vanuit een hemels perspectief: Jezus is waarlijk Gods zoon en Hij werd mens om ons te verlossen. De inhoud samengevat: Er heerst grote opwinding in het hemelse engelenkoor, want de dirigent oefent met de engelen voor een heel bijzondere gebeurtenis: de engel Gabriël wil hun namelijk allemaal meenemen naar de aarde, om daar aan de herders de geboorte van Gods zoon Jezus te verkondigen.
U komt toch ook op 22 december genieten van deze bijzondere kerstmusical samen met uw (klein)kinderen? Een leuke belevenis om de kerstvakantie mee te beginnen en samen voor te bereiden op het Kerstfeest.

De musical begint om 19:00 uur. Aanvang vanaf 18:30uur, een kaartje kost 4 euro en is verkrijgbaar aan de deur.


Voor meer informatie over de KISI Kids kijk op www.kisi.nl  

  22 dec. 19:00   Willibrorduskerk, Bodegraven

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.