Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Parochiebrede gezinsdag met familieviering

Aangemaakt op: di 27 november • Bekeken: 105 keer.Familie

Op 18 november was de parochiebrede gezinsdag in Gouda met familieviering. Tijdens de viering stelde 33 vormelingen uit onze parochie zich aan u voor. Een groot feest om met alle generaties samen te mogen vieren! Lees verder voor een verslag én de datum voor de volgende gezinsdag!

Geniet u ook als u ruim 75 kinderen samen op het altaar het Onze Vader ziet en hoort bidden?! Na de viering was iedereen welkom om koffie en thee te drinken om vervolgens met leeftijdsgenoten aan de slag te gaan rondom het thema ‘Vuur’. De vormelingen kwamen samen in de school en konden vragen stellen aan medeparochianen en de kapelaan over hoe de Heilige Geest hen inspireert. De tieners trokken erop uit en waren een lichtje voor vele ouderen in Gouda door hen te verassen met bloemen. De kinderen van 6-11 jaar hadden Dokter Profi ( Professor in allesweetkunde) op bezoek. Kon deze verwarde professor iets uitleggen over de Heilige Geest? Vraag het de kinderen! De jongste groep 0-5 jaar kwam thuis met een prachtige lampion. En als volwassenen mochten we met elkaar in gesprek gaan over ons Godsbeeld, of we God/ de Heilige Geest ervaren in ons dagelijks leven en hoe we het licht dat we met onze doop ontvingen brandend kunnen houden. Wij als voorbereidend team kijken terug om een heel mooie middag en hopen dat ook u geïnspireerd naar huis bent gegaan! Tot de volgende keer. Was u er niet bij? Dan hopen we ook u te ontmoeten op zondag 31 maart 2019 van 11:00 uur tot 14:15 uur . Tot dan!

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.