Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Adventsactie

Aangemaakt op: ma 3 december • Bekeken: 167 keer.Advent

Voorbereiding op het Kerstfeest. Adventsactie 2018 De komende vier weken bereiden wij ons voor op de viering van de geboortedag van Jezus, de Verlosser, ons grote Voorbeeld.

De geboortedag van de Man die ons liet zien hoe we liefdevol en menselijk met elkaar kunnen omgaan. Hij deed dat met goedertierenheid, mededogen, liefdevol en zonde aanziens des persoons. In de hoop dat wij Zijn voorbeeld zullen volgen.

Gaan wij Zijn droom waarmaken, door Zijn geboortedag te maken tot een feest van liefdevolle medemenselijkheid voor die andere, minderbedeelde, ver weg en dichtbij?

De actie die wij voor onze parochie hebben gekozen is voor de opleiding, microkrediet en opvang voor kinderen en vrouwen in Burkino Faso.

Laten we zorgen dat wij een mooie  Kerst bereiden voor hen die onze steun zo hard nodig hebben, daar in dat verre Burkina Faso.

Adventsactie voor Burkino Faso. U doet toch ook mee? Voor verdere info en online doneren zie de website www.adventsactie.nl 

Namens de werkgroep MOV.

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.