Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Kindje wiegen Moordrecht

Aangemaakt op: ma 3 december • Bekeken: 139 keer.Algemeen Kerst

Kom jij ook 1e of 2e Kerstdag Kindje Wiegen? De RK-kerk St. Johannes Onthoofding opent al vele jaren op 1e en 2e Kerstdag haar deuren, voor jong en oud, om een bezoek te brengen aan het Kerstkind. Zo ook dit jaar ! Alleen zal het Kindje nu niet te vinden zijn in de stal achter de kerk, maar krijgt het een warme plek in de kerk.

Vind jij het leuk om verkleed te komen als engel, herder of als Jozef of Maria?

Of wil je een mooi liedje komen spelen op je instrument of een liedje zingen? Alles mag!

Er zullen ook engeltjes aanwezig zijn die je kan in kleuren en waarop je een wens kan schrijven. Die hang je op in de kerstboom zodat iedere bezoeker kan lezen wat jouw droomwens is.  

Kom je ook? Neem gerust je familie en vriendjes mee. De kerk is open vanaf 14.30 uur tot 16.30 uur. Iedereen is van harte welkom om het Kerstkind te begroeten. Je zult het vinden gewikkeld in doeken en liggend in de kribbe in de kerk aan het Oosteinde 23 in Moordrecht!

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.