Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Kerstconcert voor hospices Gouda en Waddinxveen

Aangemaakt op: ma 3 december • Bekeken: 156 keer.Algemeen Kerst

Op vrijdagavond 21 december 2018 treden in de Sint Victorkerk de koren Hakuna Matata en Rhythm of Life op voor een benefietconcert ten behoeve van de hospices Gouda en Waddinxveen.

Naar verwachting zullen minimaal 40 koorleden meezingen in dit Kerstconcert. De koren staan onder leiding van Natalie Merfort en de organisatie berust bij Natalie en bij Hans van Groningen (namens hospice Gouda) en Gert Breteler (namens hospice Waddinxveen). Twee jaar geleden is er een vergelijkbaar concert geweest in de Remonstrantse Kerk, die toen helemaal vol zat. Verwachting is dat dat nu weer gaat gebeuren met in totaal bijna 500 zitplaatsen. De deuren van de Sint Victorkerk gaan om 19.30h open, het concert begint om 20.00h. Toegangsprijs is € 15,- p.p. (méér mag ook). Gezien de ruimte vragen wij u om lopend of per fiets te komen. Kaartverkoop geschiedt door aanmelding met adresvermelding op de website www.hospicewaddinxveen.nl.  U krijgt dan een betalingsverzoek, na betaling worden de toegangskaarten naar u toegezonden. Zonder e-mail graag uw melding met naam, adres, telefoonnummer en woonplaats naar Gert Breteler, Groensvoorde 96, 2742 DL te Waddinxveen. Posters met alle details worden gemaakt en u kunt ook via e-mail door de organisatie benaderd worden om te komen

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.