Benefietdiner Inloophuis Domino

Aangemaakt op: di 8 januari • Laatste update op: di 8 januari • Bekeken: 81 keer.

‘Koffie met Aandacht’ zorgt voor een warm welkom bij Inloophuis Domino. Met een benefietdiner op vrijdag 1 februari hopen we een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor de koffie en thee voor het jaar 2019. Onze ervaren koks geven u een kijkje in onze keuken en ú sponsort zo de koffie en thee die wij onze bezoekers aanbieden!

We nodigen u van harte uit om in het inloophuis te genieten van een heerlijk menu voor slechts € 40,- p.p., neem gerust uw familie of vrienden mee. De inloop start om 18.00 uur, om 18.30 uur gaan we aan tafel.

Ds. David van Veen (wijkpredikant van De Veste in Gouda) en dhr. N. Voogt (directeur van  van Voogt B.V. in Gouda) zullen zijn deze avond ook te gast zijn en bevelen het benefietdiner van harte bij u aan.

Inloophuis Domino is al jaren gevestigd aan Oosthaven 31c in Gouda. De bezoekers zijn van allerlei leeftijden en achtergronden. In de grote gezellige huiskamer vinden ze een luisterend oor en kunnen ze samen genieten van een warme maaltijd. Het inloophuis draait bijna volledig op vrijwillige inzet van mensen die het inloophuis een warm hart toedragen. Dankzij hen lukt het om 5 dagen per week open te zijn.

Aanmelden voor het benefietdiner doet u door een mail te sturen naar info@inloophuisdomino.nl of door te bellen naar telefoonnummer 0182 – 515706.

U vermeldt uw naam, uw e-mailadres, telefoonnummer én het aantal personen dat u wilt opgeven. Van ons krijgt u dan een bevestiging van ontvangst met informatie over de betaling. Kijk voor meer informatie op www.inloophuisdomino.nl   

We zien ernaar uit u te ontmoeten!

  1 feb. 18:00   Oosthaven 31c Gouda

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.