Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Marriage Course

Aangemaakt op: di 8 januari '19 • Bekeken: 258 keer.Marriage Course

Wil jij investeren in jouw huwelijk of relatie? Volg dan een Marriage Course! Januari is de maand van goede voornemens en vooruitblikken. Wat heeft het nieuwe jaar in petto? Een mooi thema om dit keer mee te nemen in die goede voornemens en vooruitblikken is je relatie! Tijdens de Marriage Course ga je als stel aan de slag met je relatie. De Marriage Course wordt door onze parochie, in samenwerking met de Thomas parochie (omgeving Alphen aan den Rijn) en de H. Franciscus en Clara parochie (omgeving Nieuwkoop en Leimuiden) georganiseerd vanaf 31 januari in Alphen aan den Rijn.

De Marriage Course wordt al jaren door heel het land heen gegeven in restaurants, buurthuizen, kerken en woonkamers. Het doel van deze cursus is om stellen praktische tools te geven voor verdere ontwikkeling van hun relatie. De avonden zelf zijn als een date night, waarin je geniet van een heerlijk diner en met z’n tweeën in gesprek bent.

Hebben jullie goede voornemens voor je huwelijk of relatie? Ontdek dan tijdens deze cursus nog meer van elkaar, jezelf en de kracht van jullie relatie. ‘Het was een cadeau voor ons huwelijk!’, vertelt een eerdere deelnemer. Wil je meer weten kijk dan op marriagecourse.nl.

Wanneer: 8 donderdagavonden, 31 januari, 7, 21 en 28 februari, 14 en 21 maart, 4 en 11 april 2019

Tijd: inloop vanaf 18:45 uur, 19:00 uur diner, sluiting uiterlijk 22:00 uur

Waar: Het Schoutenhuis, Julianastraat 4, 2405 CH, Alphen aan den Rijn

Kosten: €200,- per stel voor de gehele cursus (excl. drankjes) 

Opgeven: info@rkgroenehart.nl o.v.v: Marriage Course + namen, e-mailadres en telefoonnummer

Meer informatie: Linda de Graaf, 06-52115235

Ook staat er meer informatie op de website van het bisdom https://www.bisdomrotterdam.nl/roeping/huwelijk-en-gezin-roeping/pre-marriage-course

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.