Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Alles is liefde tijdens Nacht van de Mystiek

Aangemaakt op: wo 9 januari '19 • Bekeken: 93 keer.Zomaar wat tips....

Op vrijdag 25 januari 2019 organiseert het Titus Brandsma Instituut alweer de 5e Nacht van de Mystiek. Het thema is Liefde & Mystiek en het belooft een mooie avond te worden. Met voordrachten, po√ęzie, theater en muziek.

Kijk, luister en ervaar Kom luisteren naar de lezing van Ria van den Brandt, Etty Hillesum-kenner bij uitstek. Geniet van het lied van de ziel (Cantar del Alma), vertolkt door Trio Arpeggio Vento. Of ga mee met de mystieke, muzikale reis door de tijd samen met Robert Jan Stips (componist, toetsenist van de Nits)

 

Programma & kaartverkoop Lees meer over het programma op www.nachtvandemystiek.nl. Kaarten kosten € 27,50 (inclusief garderobe en het boekje van de vorige editie). Kaartverkoop online via de website Stadsschouwburg, telefonisch via nr. 024 – 322 11 00 of aan de kassa.

 

Nacht van de mystiek goed bereikbaar Dit jaar is de Nacht van de Mystiek in het Theatercafé van de Stadsschouwburg in Nijmegen. De Stadsschouwburg is zeer goed bereikbaar met de trein (10 minuten lopen vanaf Nijmegen CS) en u parkeert uw auto in de nabije Keizer Karel parkeergarage na 18.00 uur voor slechts € 0,50 per uur.

 

Meer informatie Meer informatie over ons en onze evenementen op www.titusbrandsmainstituut.nl.

 

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.