Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Theatermonoloog Verzet en Dromen

Aangemaakt op: di 15 januari '19 • Bekeken: 105 keer.Zomaar wat tips....

Op 15 februari komt actrice en regisseur Annet Henneman naar Gouda met de bijzondere theatermonoloog 'Verzet en Dromen'. Zij brengt persoonlijke verhalen over het leven in oorlog en onderdrukking, afgewisseld met muziek en een fotoreportage. Een voorstelling tegen de achtergrond van vluchtelingen en hun thuisfront in het Midden-Oosten.

De theatermonoloog vertelt over het leven, de dromen….van moeders, kinderen, geliefden in Koerdistan en Palestina, die niet weten of er wel een morgen zal zijn.

De voorstelling begint om 20.00 uur in de Ontmoetingskerk, Dunantsingel 314. Iedereen is welkom. Toegang is vrij, na afloop is er een collecte.

 

Maaltijd

Annet Henneman reist al meer dan 20 jaar voor het theatergezelschap Teatro di Nascosto naar conflictgebieden. Zij leeft daar voor langere tijd met de mensen samen. “Zo bouw ik een band met hen op en willen ze me dingen vertellen.”

Ieder die meer wil weten over de werkelijkheid achter het nieuws kan met Annet Henneman om 18.30 uur deelnemen aan een eenvoudige maaltijd. Er is een beperkt aantal plaatsen. Aanmelding is verplicht via email: theatermaaltijd@ontmoetingskerkgouda.nl

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.