Samenloop voor hoop

Aangemaakt op: di 15 januari • Laatste update op: di 15 januari • Bekeken: 63 keer.

Op 21 en 22 juni 2019 vindt de Samenloop voor Hoop Groene Hart plaats. Vrijwilligers organiseren dit evenement met het doel om zoveel mogelijk mensen en teams bij elkaar te krijgen. Cohesie en samenzijn staan voor ons centraal. We willen het vooral een feest van saamhorigheid laten zijn! Op de mooiste en kortste nacht van het jaar staan we met elkaar stil bij kanker en denken we aan onze dierbaren die daardoor zijn getroffen. Maar we laten vooral zien dat er hoop is en dat het leven wordt gevierd! Met het evenement wordt geld ingezameld voor kankeronderzoek. Dankzij onderzoek is het aantal overlevers van kanker de laatste 40 jaar ruim verdubbeld!

Het wordt een prachtig wandelevenement waarbij teams in estafettevorm 24 uur lang over een parcours van ongeveer 500 meter op het Sluiseiland, langs de Gouwe wandelen.

De 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Survivors zijn eregast en gaan, samen met de burgemeester, voorop bij de openingsceremonie om 15.00 uur op 21 juni en bij de sfeervolle kaarsjesceremonie om 22.30 uur diezelfde dag. Daarnaast zijn er 24 uur lang optredens en is er een gezellige markt, waar ook teams iets kunnen verkopen om met de opbrengsten het

onderzoek naar kanker te steunen. Maar het is juist de bedoeling dat teams vooraf bezig zijn met geld inzamelen met elkaar.

Meer informatie Informatie Samenloop voor Hoop Groene Hart 2019 algemene folder (00000002)

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.