Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Kunstexpositie Waddinxveen

Aangemaakt op: ma 21 januari • Bekeken: 110 keer.Zomaar wat tips....

Nelly Geluk exposeert 7 gebruikte, versleten werkhandschoenen met in de palm een wijwaterbakje. In deze gebruikte, beeldende vormen ziet zij de cirkel van ‘7 maal geven en ontvangen’. De motivatie van deze installatie is gevormd door één gekregen wijwaterbakje. Het ontroerde haar, de mooie vorm en het kalkstenen randje van opgedroogd water. Het zijn uiteindelijk 7 bakjes geworden in de palm van gebruikte werkhandschoenen, opgetild door sokkels van pallethout. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan zeker deze nieuwe tentoonstelling in de galerie. Lees verder in de uitnodiging.

uitnoding gal. Kunstzicht

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.