Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Dit is onze video actie Kerkbalans 2019: Geef voor je kerk

Aangemaakt op: ma 21 januari '19 • Bekeken: 155 keer.Kerkbalans

De Kerk is meer dan een gebouw alleen. Het is een plek waar je kunt vieren, lief en leed delen, een kaarsje opsteken, bidden en God ontmoeten. Vanuit die inspiratie zetten vele mensen zich vrijwillig in voor anderen. Bijvoorbeeld door zieken te bezoeken of te helpen bij een voedselbank. Op belangrijke momenten in je leven kun je terecht in je parochie. Denk bijvoorbeeld aan de doop, een huwelijk of uitvaart.

In deze YouTube-video vertelt Henk Lappee waarom meedoen met de actie Kerkbalans 2019 belangrijk is voor de Parochie Sint Jan de Doper.‚Äč

Doe ook mee! Elke bijdrage is welkom, groot of klein, ieder naar eigen vermogen. Zo dragen we samen de kosten voor het kerkgebouw en het pastoraal team en steunen we alle vrijwilligers die de parochie levendig houden, het secretariaat en de communicatiemiddelen.

De actieperiode Kerkbalans start op 19 januari 2019. Steun je parochie, geef voor je Kerk.

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.