Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Familieviering en parochiebrede gezinsdag 31 maart

Aangemaakt op: wo 23 januari '19 • Bekeken: 169 keer.Algemeen

Zondag 31 maart is er weer een parochiebrede gezinsdag in Gouda. Graag willen we jullie als gezin uitnodigen voor deze dag! Komen jullie ook naar deze dag vol ontmoeting, eucharistie, lunch en een uitdagend programma? We starten om 11.00 uur met een familieviering in de H.-Josephkerk, Aalberseplein 2 te Gouda. Uiteraard is er crèche voor de allerkleinsten. Lees verder.....

Na een compleet verzorgde lunch gaan we om 12.45 uur in verschillende leeftijdsgroepen aan de slag met het thema ‘Thuiskomen’. Om 14.15 uur sluiten we de dag af. Komt u ook met uw gezin? Of wilt u uw kinderen en kleinkinderen hierover vertellen? Opgeven mag, maar hoeft niet. Heb je vragen? Mail of bel naar Carisia Houdijk – gezinsdag@sintjandd.nl  / 06 – 23 27 35 13.

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.