Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Koffieochtend werkzoekenden

Aangemaakt op: do 24 januari '19 • Bekeken: 76 keer.Werkzoekenden

Kunt u het ook merken dat de economie groeit en de werkloosheid daalt…..? Hoe is dat in uw persoonlijke situatie? Hebt u inmiddels weer werk gevonden of is er voor u weinig veranderd? Met name als u als ouderen zonder werk bent geraakt, valt het waarschijnlijk nog steeds niet mee om weer ander werk te vinden. Je doet je best door veel sollicitatiebrieven te schrijven, maar zelden wordt je uitgenodigd voor een gesprek.

Als langdurig werkzoekende verandert er veel in je leven en in je relatie. Taken in huis worden anders verdeeld.

En je vraagt je af: wat doe ik, nu ik geen werk heb,  met de vrij-gekomen tijd ?

Kan ik ook vrijwilligerswerk gaan doen en is dat te combineren met een uitkering?

Het kan goed zijn om over dit alles met elkaar over gedachten te wisselen

Op de koffie-ochtend voor werkzoekenden op woensdag 27 februari 2019  van 10.30 -12.00 uur is op de pastorie van de Josephkerk in Gouda dat mogelijk.

Van harte welkom!

Pastor Paul Schuurmans,

diaken

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.