Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Terugblik diaconale impulsdag

Aangemaakt op: ma 28 januari '19 • Bekeken: 131 keer.Diaconie

Diaconale Impulsdag van zaterdag 19 januari om niet te vergeten! Lees de inleiding van em. Prof dr. Jozef Wissink!!!!! De jaarlijkse Diaconale Impulsdag in Bodegraven trok een parochiebrede deelname van 33 personen. Allemaal betrokken bij het Thema: Warmlopen voor de Diaconie. Naast de inleiding kwamen in het laatste gedeelte van de dag allemaal parels naar boven van geleefde diaconie bij de deelnemers. Het was als het ware een Kerk Vol Talenten. Ieder op zijn of haar manier trekt een Evangelisch spoor waarbij vruchten niet uitblijven.

Voor allen die hierbij waren en de vele mensen die konden komen staat hierbij de inleiding van Jozef Wissink. Kunt u het nog eens rustig nalezen. Inleiding diaconale Impulsdag 19 jan

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.