Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Ladies storytelling

Aangemaakt op: ma 28 januari '19 • Bekeken: 126 keer.Boskoop

Op vrijdag 8 maart, VROUWENDAG, is er van 10.00 tot 12.00 uur een koffie/thee ochtend. Vrouwen vanuit alle achtergronden worden uitgenodigd elkaar te ontmoeten. Het is leuk om naar elkaars verhalen te luisteren of over andere vrouwen, waar je een bijzondere herinnering aan hebt, een 'story' te vertellen.

Als je het leuk vindt, neem dan wat lekkers mee! Vanuit onze kant wordt in elk geval een bijzondere 'story' verteld! Er zijn geen kosten aan verbonden, opgeven mag maar is niet noodzakelijk. De Denktank van de geloofsgemeenschap H. Joannes de Doper heet je graag welkom in de Parochiezaal, A.P. van Neslaan 50 in Boskoop. Nadere informatie via e-mail: boskoop@sintjandd.nl Tot ziens! 

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.