Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Concert COV Laus Deo 30 maart Sint Janskerk Gouda

Aangemaakt op: di 29 januari '19 • Bekeken: 122 keer.Zomaar wat tips....

Op zaterdag 30 maart 2019 geeft COV Laus Deo een concert in de Sint Janskerk te Gouda. Aanvang van het concert 20.00 uur. Entreeprijs € 15,00.

Op het programma staat de uitvoering van de Johannes Passion van Johann Sebastian Bach.                                                                                                     De begeleiding wordt gedaan door het Barokorkest Cappella Maria Barbara en de bekende solisten:                                                                                                            Jan van Elsacker – evangelist Berend Eijkhout – Christus Marjon van der Linden - sopraan

Kaspar Kröner - alt

Frank Fritschy - tenor

Daniël Hermán Mostert - bas

Het geheel staat onder leiding van dirigent Gerben Budding.

Kaarten na eind februari verkrijgbaar via boekhandel Smit, Korte Tiendeweg 19 in Gouda,  bij de leden van het koor en via de website www.lausdeo.nl.

We begroeten u graag op 30 maart 2019!

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.