Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Gecombineerde 2-daagse Bedevaart naar Sint Jozef van Smakt EN naar Onze Lieve Vrouw van Kevelaer 30-4/1-5

Aangemaakt op: vr 1 maart • Bekeken: 183 keer.Reizen

De vaderfiguur Sint Jozef is zo vanzelfsprekend en daarmee ook zo bijzonder. De verering van Sint Jozef in Smakt is niet groots, maar indrukwekkend door de eenvoud. Deze verering richt zich o.a. op jonge mensen op zoek naar een gelukkige levensstaat, ook is hij patroon van het gezin/opvoeding, arbeid en trouw. In stilte werkte hij in dienst van de kerk. Onze Lieve Vrouw van Kevelaer, troosteres der bedroefden, biedt een ieder vertroosting, kracht en energie. We komen bij “Moeder Thuis”, een plek die heel bijzonder is voor velen. Het samen op bedevaart gaan naar deze bijzondere plaatsen is een mooie manier om samen het geloof te beleven en er voor elkaar te zijn.

In ons jubileumjaar biedt de Haagse Bedevaarten dit jaar een unieke gecombineerde  bedevaart aan naar Smakt EN naar Kevelaer.  Op dinsdag 30 april brengen wij een bezoek aan de kapel bij Sint Jozef en een H.Mis aldaar,  zullen wij verder reizen naar Kevelaer. Op woensdag 1 mei  begeeft een kleurrijke processie  zich naar de hoofdingang van de Basiliek. Daar wordt traditioneel met 3 tikken op de deur de  opening van het bedevaartseizoen hoorbaar en zichtbaar. Folders met informatie en inschrijfformulieren vind u in de kerk, u kunt zich ook digitaal  aanmelden via onze website www.bedevaart.nl Er zijn diverse opstapplaatsen in onze regio. Wij hopen u te mogen ontmoeten op dinsdag 30 april. Namens de Haagse Bedevaarten, Ineke Huitema-Versteeg Voor meer informatie en uw vragen:  tel 010-4149577 of via de mail:dehaagsebedevaarten@gmail.com  
 

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.