Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Concert Via Crucis 31 maart Westerkerk Gouda

Aangemaakt op: ma 11 maart • Bekeken: 82 keer.Zomaar wat tips....

Via Crucis wordt uitgevoerd in de Westerkerk Gouda op zondagavond 31 maart door een projectkoor o.l.v. Maarten Wassink en een muzikaal ensemble: Frans de Berg, piano, Peter Koetsveld, klarinet, Ruben Bekx, contrabas en basgitaar en Dick Le Mair, marimba en slagwerk. Het 15-delige muzikale werk Via Crucis is gebaseerd op de kruiswegstaties, zoals die al eeuwen in katholieke kerken te zien zijn. Voorafgaand aan de uitvoering van dit werk, zal nog muziek van Ravel, Pärt en Le Mair klinken.

We hopen dat dit concert voor velen in stad en regio binnen en buiten de verschillende kerken inspirerend zou zijn en geven u daarom dit bericht graag door.
Wellicht wilt u in uw gemeenschap de hartelijke uitnodiging doorgeven.
De entreeprijs is 10 euro per persoon en zal geheel van Kerk in Actie zijn om de christelijke gemeenschap en hun omgeving in het verwoeste Syrië te steunen.

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.