Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Concert Chr. Gemengd Koor Hosanna 6 april Josephkerk Gouda

Aangemaakt op: wo 13 maart • Bekeken: 105 keer.Zomaar wat tips....

Gouda - zaterdag 6 april a.s. zal het Chr. Gemengd Koor Hosanna o.l.v. dirigent André Vis Les Sept Paroles du Christ en Croix van César Franck uitvoeren in de H.Josephkerk aan het Aalberseplein 2 te Gouda. Daarnaast wordt medewerking verleend door Annette Vermeulen, sopraan; Arco Mandemaker, tenor; Robert-Jan Agricola, bas en het Nationaal Symfonisch Kamerorkest.

Bijna 100 jaar lang is het bestaan van dit grote werk van César Franck voor solisten en orkest volledig onbekend gebleven. Het werd voltooid in Parijs en het is gedurende zijn leven waarschijnlijk nooit uitgevoerd. De compositie werd pas in 1977 herontdekt, maar kan zich sindsdien op een groeiende populariteit verheugen. Het werk is voor het publiek zeer toegankelijk. Franck weet, evenals in zijn composities voor orgel, zijn luisterend publiek direct te raken met prachtige melodieën en fijnzinnige harmonieën.
 
Het concert begint om 16.30 uur. Toegangsprijs is € 12,50. Voorverkoop € 10,- Kinderen t/m 12 jaar gratis. De kaarten zijn verkrijgbaar via e-mail: koor@hosannagouda.nl;  Telefonisch 0182 785878 of 06 105 48 500 en Boekhandel Smit, Korte Tiendeweg 19 te Gouda. Zie www.hosannagouda.nl voor meer informatie en  volg ons via facebook hosannagouda. Parkeren is gratis!
 

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.