Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Leerhuis 27 maart Aandacht voor het onderling gesprek en barmhartigheid in de parochie

Aangemaakt op: do 14 maart • Bekeken: 58 keer.Leerhuis

Het centrale thema van het Leerhuis in februari en maart is: Vanuit Gods liefde omzien naar elkaar. Op de vierde Leerhuisavond, op 27 maart om 19.30 uur te Boskoop, is het onderwerp: Het onderlinge gesprek en de barmhartigheid in de parochie. De drie centrale vragen waarover we met elkaar in gesprek gaan, zijn: Hoe hebben jij en ik een gesprek? Hoe kunnen wij er zijn voor iedereen die aandacht nodig heeft? Wat doet de ander met mij?

Pastor Schuurmans en Melchior Kerklaan zijn op deze avond uw gidsen. Ook presenteert de Leerhuiswerkgroep het boekje met Bijbelteksten en gebeden dat deze twee maanden speciaal is ontwikkeld voor het Bezoekwerk. Bij elk van de centrale vragen leggen we dit boekje ernaast.

Alleen samen kunnen we ook van deze avond een succes maken. De vragen gaan ons allemaal aan. Alle parochianen zijn dan ook van harte welkom! Het is fijn als u zich vooraf aanmeldt via leerhuis@sintjandd.nl of de website.

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.