Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

The Passion in concert 20 april Ahoy Rotterdam

Aangemaakt op: do 14 maart • Bekeken: 102 keer.Zomaar wat tips....

In het Paasweekend vindt in Rotterdam Ahoy een nieuw muzikaal evenement plaats: The Passion in Concert. Een mooie gelegenheid om, naast een bezoek aan de kerk, Pasen op een andere manier te beleven. Het belooft een unieke en ontroerende concertervaring te worden die je meeneemt naar de climax van het evangelie: Jezus’ opstanding uit de dood. Met andere ogen kijken, luisteren en doorleven

Tijdens The Passion in Concert vertelt Simone Kleinsma het Paasverhaal vanuit de ogen van Maria, de moeder van Jezus. Dit is de kern van de avond. Het verhaal krijgt een voelbaar emotionele lading door de mooiste Nederlandstalige popnummers gezongen door bekende Nederlandse artiesten. Medewerking wordt verleend door Dwight Dissels, Jim Bakkum, Berget Lewis, Danny de Munk, Jeroen van Koningsbrugge, Xander de Buisonjé, Davina Michelle, rapper Brainpower, én een indrukwekkend koor van vierhonderd mensen die zich vanuit heel Nederland daarvoor hebben opgegeven.

KORTINGSVOUCHER

Zaterdagavond 20 april 2019 20:15 Reserveringslink: www.thepassioninconcert.nl/actie Vouchercode voor 20% korting: kerk2019

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.