God ontmoeten in Paulus

Aangemaakt op: do 17 augustus • Laatste update op: do 17 augustus • Bekeken: 275 keer.

Op donderdag 12 oktober om 10:00 en om 20:00 starten twee groepen om onder leiding van pater Tiny Thomassen cp het boek God ontmoeten in Paulus van Rowan Williams met elkaar te lezen. De bijeenkomsten vinden plaats in het klooster van Haastrecht.

Het kan zeer verrijkend zijn om samen een boek te lezen. Daarbij gaat het om een boek dat iets met ons geloof en ongeloof te maken heeft. Natuurlijk kan ieder voor zich een boek lezen, maar met elkaar lezen heeft een extra dimensie: het eigen levensverhaal en de eigen ervaringen van medelezers zijn ook bronnen van herkenning en inspiratie. De traditie om dit te doen wil pater Tiny Thomassen cp graag voortzetten vanuit het Gabrielklooster te Haastrecht. 

Daartoe nodigt hij u uit om dit samen met elkaar in het komende seizoen het boek te bespreken: 

GOD ontmoeten in Paulus,  

door Rowan Williams (Brits theoloog en oud Aartsbisschop van Canterbury) 

ISBN 978-90-8972-160-0

De prijs is € 14,90.

De planning voor de vijf bijeenkomsten op de donderdag wil hij samen met de deelnemers maken op de eerste bijeenkomt. Het streven is om weer een ochtendgroep en een avondgroep bijeen te krijgen. De eerste bijeenkomst is zowel in de ochtend om 10.00 uur als in de avond om 20.00 uur op donderdag  12 oktober.

De locatie is: Bij Goeyan, Klooster St. Gabriel, Provincialeweg Oost 62, , 2851 AG Haastrecht,                                                 Tel. 0182-501977

 

 

U kunt zich opgeven via e-mail: t.thomassen@planet.nl of per telefoon op het bovenvermelde nummer.

  12 okt 10:00 - 20:00   Klooster St. GabriĆ«l, Haastrecht

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.